.
News Image

Phaedra Hoste: Pieter Loridon is agressief

Niet mis te verstane taal in Dag Allemaal.

Niet mis te verstane taal in Dag Allemaal. De breuk tussen Zoë Van Gastel en Pieter Loridon lijkt een heuse soap te worden. Pieter voelde vrijdag al nattigheid omdat hij van zijn ex Jill een door Tv-Familie verstuurd bericht kreeg toegestuurd maar hij besefte op dat moment ongetwijfeld ook dat de andere tijdschriften over zijn relatiebreuk zouden praten. En op dinsdag komen we dan meer aan de weet in onder andere Dag Allemaal.
Een aandachtige lezer zag op Twitter al de tweet van Phaedra passeren. "I'm always disappointment when a liar's paints don't catch on fire... " schreef Phaeda vorige week met daarbij een afbeelding met de tekst "Real men never beat women....they beat the assholes who do!!!". Niet mis te verstane taal aan het adres van haar ex Pieter Loridon. Dag Allemaal belde met Phaedra maar die hield het bij "Pieter is inderdaad een heel agressieve man. Ik spreek uit ondervinding."
In het weekblad vertelt Kaat Bollen dat Pieter Loridon met het posten van het filmpje toont dat hij meer met zijn eigen imago bezig is dan met de relatiebreuk met Zoë.