.
Phil Kevin
vrijdag 23 september 2016

Phil Kevin schakelt een versnelling hoger

Hij werkt al aan een nieuw album.


Phil Kevin sprong ooit op de trein van Tien om te Zien met het nummer Komaan en doe het. De Limburgse zanger is letterlijk zijn wilde haren kwijt en timmert nu erg stevig aan de weg.

Zijn album Zin in een feestje met in totaal 21 nummers verscheen begin dit jaar en de verkoop loopt nog steeds goed. Phil Kevin laat via Facebook weten dat hij met regelmaat de Artsound Studio intrekt om toffe songs in te zingen voor zijn nieuwe album. Dat nieuwe album zou er al zijn met eindejaar. Vorige week nam Phil Kevin zijn nieuwe single reeds op, die hij zal voorstellen bij de opnames van de Vlaamse Top 10 van Ment Tv op 5 oktober in het Plopsa Theater in De Panne. Vanaf diezelfde dag, 5 oktober dus zal de nieuwe single trouwens ook te verkrijgen zijn.

De Truiense ambiance zanger licht al een tipje van de sluier met volgende boodschap: De song bevat een belangrijke vraag.

Benieuwd wat de titel zal zijn of hoe die nieuwe single nu echt klinkt? De bezoekers van de Ment-opnames krijgen in ieder geval de primeur.



Tickets voor de opnames van de Vlaamse Top 10 zijn te koop via: http://www.plopsa.be/plopsa-theater/nl/evenement/vlaamse-top-10-0510

Bio van Phil Kevin