.
News Image

Philip Cracco overleden

Zakenman zou voor euthanasie gekozen hebben.


Afgelopen zaterdag kon je bij ons al lezen dat Philip Cracco het niet lang meer zou trekken. Een goede bron had ons getipt over het feit dat de zakenman tijdens het weekend afscheid aan het nemen was van vrienden, collega's en familie. Wat wij toen niet schreven, is dat wij op de hoogte waren van het feit dat de zakenman ervoor zou kiezen om via euthanasie afscheid te nemen van het leven. Toen een krant zaterdag ons nieuwsbericht wou dubbelchecken, ontkende Cracco nog dat hij palliatief was.



Volgens onze bron had de zakenman uit The Sky Is The Limit zijn afscheid echter al geregeld. Dat afscheid zou ten laatste maandag plaatsvinden. Op de website van zijn bedrijf Jobfixers werd het overlijden van Cracco maandagavond bekendgemaakt. Om 20.45 uur overleed de zakenman.



In 2016 werd bij Cracco prostaatkanker vastgesteld. Die kanker was dan wel een tijdje onder controle, maar helemaal genezen was de zakenman echter nooit. Zaterdag al bereikte ons het spijtige nieuws dat de situatie van de zieke zakenman uitzichtloos was. Mensen die nog bij hem op bezoek gingen zagen een man die volledig op was. Philip Cracco was 56. Wij wensen zijn familie en partner Aisha Van Zele sterkte bij het verwerken van hun verdriet.