.
Philippe Geubels
zondag 17 september 2023

Philippe Geubels: “Ik hou iets nooit lang vol”

Dan kapt hij ermee

In Vlaanderen is ondertussen iedereen naar ‘Geubels gaat in bad’ gaan kijken. Vanaf oktober gaat Philippe Geubels met diezelfde show ook op tournee door Nederland. En daar heeft hij veel zin in.

“Het zit in mijn vingers en kopke, maar ik zal de voorstelling tegen begin oktober dan wel weer vier maanden niet meer gespeeld hebben. Dat wordt dan weer even zoeken. In Nederland ga ik in het najaar toch eerst enkele try-outs spelen want daar heb ik de voorstelling nog niet gespeeld. Misschien begrijpen de Nederlanders een aantal dingen niet, en moet ik nog wat aanpassen qua taal”, klinkt het bij Philippe in Story.

Als voorbereiding op de tournee probeert Geubels toch een beetje in conditie te blijven en gezond te blijven. Er staan dan ook veel optredens gepland.

“Maar een ongelooflijke conditie, een sixpack of een personal trainer heb je daar ook weer niet voor nodig. Ik ga soms wel eens sporten, maar ook dat is al eventjes geleden. Veel van de dingen die ik probeer, hou ik vaak niet lang vol. Dan ben ik het beu of ik heb geen tijd en stop ik ermee.”