.
Piet Huysentruyt in SOS Piet
maandag 12 september 2022

Piet Huysentruyt is gelukkig: “Dat zorgt voor veel kalmte in m’n hoofd”

Zijn kinderen doen het goed

We kunnen wel stellen dat het gezin van Piet Huysentruyt het bijzonder goed doet. Dat papa Piet al heel succesvol was, dat was geen geheim, maar ook zijn kinderen Cyriel en Marie zijn goed terecht gekomen.

Cyriel heeft Likoké, het restaurant van zijn vader overgenomen. “Ik ben er onlangs nog gaan eten… het was fenomenaal! In de gastronomie neemt hij voorsprong op de anderen, wat ik destijds ook deed? Het is aan de Michelin-inspecteurs, maar ik vind dat hij het niveau van Likoké heeft opgetild naar twee sterren”, zegt Huysentruyt trots in Dag Allemaal.

Maar ook over dochter Marie alleen maar lovende woorden. “Zij is binnen brouwerij Boulevard Beer in Kansas, dat is overgenomen door Duvel, opgeklommen van promomeisje tot de bedrijfstop.”

Ondanks dat de hele familie over 3 continenten zit verspreid, is Piet de rust zelfde. Al vindt hij dat er niet meteen veel is veranderd met vroeger.

“Ik ben nog altijd dezelfde, hoor. Maar met het grote verschil dat alles mag en niets meer moet. Mochten ze bij VTM hebben bedankt voor een nieuwe ‘SOS Piet’, had ik dat jammer gevonden. Maar ik had er geen drama van gemaakt. Dat mijn kinderen het zo goed doen, zorgt voor veel kalmte in mijn hoofd.”

Bio van Piet Huysentruyt

Meer Over:

Piet Huysentruyt