.
Pim
donderdag 16 mei 2024

Pim Symoens: “De fans van toen zullen wel gekalmeerd zijn nu”

Ze zullen niet meer staan gillen

Nu Pim Symoens te zien is in ‘Sing Again’ komen er bij heel wat vrouwen leuke herinneringen aan vroeger naar boven. Tientallen of zelfs honderdtallen onder hen hebben vroeger ongetwijfeld een concert van Pim bijgewoond en dat was altijd een groot feest.

Nu Pim weer op televisie is verschenen en heeft laten zien wat voor een talent hij is, zouden er wel eens opnieuw aanvragen kunnen binnenstromen voor nieuwe optredens. Al hoeft een terugkeer naar de showbizz voor de zanger niet per se.

“Als ik op iets inga, doe ik het met hart en ziel. Ik weet dat mijn partner Rebecca achter mij staat en eventuele ambities niet in de weg zal staan. Maar ik heb nu een stabiel leven, ik heb het mooiste gezin van de wereld, dit zijn míjn twee meisjes. Dat wil ik niet zomaar opgeven voor...Ik ben realistisch: de fans van toen zullen wel wat gekalmeerd zijn”, lacht hij in Dag Allemaal.

Pim krijgt via messenger vaak positieve reacties op zijn deelname en fans van vroeger vinden het leuk om hem terug op televisie te zien. Voor Pim is dat wennen, want in 2005 bestond sociale media nog niet. Maar er zijn wel meer verschillen met vroeger.

“Ik heb het gevoel dat nu alles meer gecontroleerd wordt en dat de jonge artiesten beter begeleid worden. Destijds was dat toch minder.”

Bio van Pim

Meer Over:

Pim