.
pommelien thijs
zaterdag 15 juli 2023

Pommelien Thijs: “Acteren werkt totaal anders op je”

Maar ze staat ook graag op een podium

Kleine en jonge meisjes worden ook volwassen. Toen Pommelien Thijs begon in ‘#LikeMe’ was ze nog een heel stuk jonger dan nu. Nu heeft ze ook een solo-carrière en speelt ze mee in ‘Knokke Off’.

Van beide reeksen heeft ze heel wat geleerd, maar er zijn vooral een aantal dingen bijgebleven van haar tijd bij ‘Knokke Off’.

“Acteren werkt totaal anders op je in. Optreden is adrenalinegedreven. Elke dag een grote piek. Terwijl iets als ‘Knokke Off’, met vijftig draaidagen, een marathon is. Dat vond ik een ontdekking. Je moet er echt in zien te slagen om dat duurzaam vol te houden, over zo’n lange periode. ’s Avonds optreden en overdag op de set? Dat doet wat met je”, vertelt ze in Gazet van Antwerpen.

Door vaak op een podium te staan of op de set, is Pommelien niet vaak meer thuis. Toch probeert ze de orde thuis wat te bewaren.

“Ik ben er iets beter in geworden. Ik ben vaak bij mijn ouders, maar woon ook apart, met twee vriendinnen. En die twee plekken zijn best oké. Het is vooral mijn auto die ontploft is. Daar zit alles in wat ik last minute nodig kan hebben.”

Bio van Pommelien Thijs

Meer Over:

Pommelien Thijs