.
Pommelien Thijs
zaterdag 28 januari 2023

Pommelien Thijs: “Dat is de sleutel tot het succes van #LikeMe”

Ze zaten vol passie en gedrevenheid

Het had niet veel gescheeld of Camille Dhont was nooit te zien geweest in #LikeMe. De eerste auditie van Camille was niet zo goed en dat zorgde er voor dat ze de rol niet kreeg. Maar Camille werkte hard aan zichzelf en bij een 2de auditie was het meteen raak.

Camille was heel gedreven om toch een rol in de reeks binnen te halen en gedrevenheid was ook één van de redenen die Pommelien Thijs een rol bezorgde.

“Ik denk wel dat dat de sleutel tot het succes van #LikeMe is”, zegt Pommelien in De Morgen. “Hoewel het bij momenten zeer zwaar was, ware we allemaal jong en hongerig, en dat heeft bij iedereen een enorm enthousiasme opgewerkt. Je komt niet vaak producties tegen waar werkelijk iedereen met dezelfde mindset op de set staat.”

Ook Francisco is blij met de wending die zijn leven heeft genomen door in #LikeMe te gaan acteren. “We zijn op een trein gestapt die meteen aan tweehonderd per uur ging. Er was bij iedereen een enorme wilskracht, waardoor we elkaar naar een hoger niveau tilden. We hielpen elkaar en zijn zo samen en apart beter geworden.”

Maar ondanks het mooie verhaal, was het ook erg zwaar. “Het is een slopende rit geweest. Ik had onderschat hoe zwaar het ging zijn. Ik had stress, ik kwam mezelf soms tegen, maar door met een psycholoog te praten heb ik telkens opnieuw rust gevonden.”

Download onze app voor Android of iOS