.
pommelien thijs
dinsdag 11 april 2023

Pommelien Thijs en Coely nieuwe coaches in The Voice Kids

Wie is niet langer coach?

Een kleine portie lef. Een gouden stem die raakt. En één stevige druk op de knop. Meer is er niet nodig om onder de vleugels van een topcoach te belanden in The Voice Kids. Terwijl het nieuwe seizoen in volle voorbereiding is, zijn twee splinternieuwe coaches dat óók. Niemand minder dan rijzende sterren Pommelien Thijs en Coely zullen daarin naast Laura Tesoro en Metejoor plaatsnemen in de iconische draaistoelen. Geen K3 en Duncan Laurence dus in het nieuwe seizoen van The Voice Kids. De twee nieuwe coaches zullen hun eigen team bij elkaar sprokkelen en zo hun persoonlijke stempel op het nieuwe seizoen van The Voice Kids drukken.

Pommelien Thijs werd razend populair bij jong en oud dankzij haar rol in #LikeMe. Het voorbije jaar was ze ook solo niet van de Vlaamse podia weg te denken en scoorde ze zomer-, herfst-, winter- én lentehits met Ongewoon, Wat Een Idee?!, Zilver en de nieuwe single Hypothetisch. In juni brengt Pommelien haar eerste album uit. Enkele maanden geleden werd ze ook één van de grote winnaars op de MIA’s. In The Voice Kids hoopt Pommelien een team bij elkaar te sprokkelen dat barst van het enthousiasme.

Hiphop, r&b, rap, soul: de Antwerpse Coely combineert het allemaal in haar muziek en zorgt zo voor een nieuwe wind in The Voice Kids. Coely scoorde al populaire hits met Celebrate en Don’t Care en bracht zonet een nieuw album Alive uit. Ze werd zelfs al gevraagd om het voorprogramma te spelen van onder andere Kendrick Lamar en Kanye West. In 2017 won ze twee MIA’s: één voor ‘beste urban’ en één voor 'solo vrouw'. En ook dit jaar ging ze met een MIA naar huis, voor ‘beste hiphop’.

Welk straf, jong zangtalent mag zich straks bij team Pommelien, team Coely, team Laura of team Metejoor scharen en stapt zo in een onvergetelijk avontuur? Het nieuwe, zevende seizoen van The Voice Kids is momenteel in volle voorbereiding en de opnames gaan binnenkort van start. De vier coaches zijn alvast bekend en last minute inschrijven kan nog heel even via vtm.be. Wanneer het nieuwe seizoen bij VTM te zien zal zijn wordt later bekendgemaakt.