.
Pommelien Thijs
dinsdag 13 december 2022

Pommelien Thijs: “Het is nooit stil in mijn hoofd”

Hoe zotter hoe beter

Amper 21 jaar is ze, maar al zo ontzettend succesvol. Ze scoort hits solo en samen met Jaap Reesema en ook met #LikeMe doet ze het bijzonder goed. Volgend jaar is ze te zien in ‘Knokke Off’, een nieuwe Vlaamse serie.

Nu kerstmis er bijna aankomt en het nieuwe jaar om de hoek loert is het tijd om eens terug te blikken op 2022. Pommelien doet dat in Gazet van Antwerpen.

“In mijn hoofd is het nooit stil. Het voordeel van bekend zijn is dat je een ploeg hebt die je helpt om al die gekke ideeën uit te voeren. In mijn nieuwste clip bijvoorbeeld wilde ik optreden in een jurk die bedekt is met mos. Soms vraag ik me af of het allemaal niet te zot is.”

Hoe zotter hoe liever voor Pommelien en ze geniet er dan ook met volle teugen van. Ze krijgt er veel energie van, en niet alleen van dat.

“Alles wat ik kan doen met mijn handen, vind ik bijzonder leuk. Ik hou ervan om mezelf te creëren. Zoals kleding maken bijvoorbeeld. Of me neervlijen met in een hoekske, teksten schrijven en videoclips verzinnen. Zo’n creatieproces maakt me echt enthousiast.”