.
Pommelien Thijs
woensdag 3 januari 2024

Pommelien Thijs: “Zorg dat het erin past”

Alles moest wijken

Vanaf 8 januari kan er op Play4 gekeken worden naar ‘De Expeditie: Groenland’. Een van de deelnemers is Pommelien Thijs. Voor haar kwam het programma perfect op tijd.

De zangeres en actrice heeft er een ontzettend druk jaar op zitten. Zo waren er haar solo-optredens, optredens met #LikeMe en haar eigen clubtoer in Nederland en Vlaanderen. Er mocht wel wat rust komen in het leven van Thijs en dat was ‘De Expeditie: Groenland’.

“Ik krijg vaak leuke aanvragen voor tv-programma's, maar agendagewijs lukt het mij zelden om ja te zeggen. Toen ik dit zag passeren, liet ik meteen aan mijn management weten: het maakt me niet uit wat je moet doen, zorg ervoor dat het erin past”, klinkt het in Story.

Zo’n reis maken stond altijd al op de bucketlist van Pommelien. Ze zag het ook niet zitten om zelf zo’n reis te organiseren, dus dit programma kwam mooi uit.

“Het juiste materiaal vinden, omringd worden door de juiste mensen... Ik had geen idee hoe ik eraan zou moeten beginnen. Bovendien zou mijn management me gek verklaren als ik 'op eigen houtje' naar Groenland zou trekken voor zo'n tocht. Want het is niet zonder gevaar. Nu kwam alles mooi samen. Totaal onverwacht had ik het perfecte excuus om deze unieke ervaring mee te maken.”

Bio van Pommelien Thijs

Meer Over:

Pommelien Thijs