.
Pommeline Tillière
zondag 14 juli 2024

Pommeline Tillière: “Het veranderde in een nachtmerrie” 

Het was een grote vergissing 

Iedereen weet dat cosmetische ingrepen behoorlijk duur kunnen zijn. Voor Pommeline Tillière viel dat allemaal goed mee, want na haar deelname aan ‘Temptation Island’ werd alles haar gratis aangeboden.

Zo kreeg ze onder andere haar bilvergroting helemaal gratis aangeboden. Iets waar ze achteraf serieus spijt van kreeg.

“Dat veranderde in een nachtmerrie. Die ingreep is de grootste vergissing van mijn leven geweest, want ik kreeg enorm veel complicaties. De implantaten draaiden in mijn billen en ik had een wonde van vier centimeter die maar niet genas en waarvoor ik maandenlang elke dag thuisverpleging kreeg. Ik twijfelde heel lang om ze eruit te laten halen, maar toen kreeg ik een aanbieding van een andere kliniek, die me beloofde dat hun implantaten veel beter waren”, zucht Pommeline in Flair.

Opnieuw liet de realityster zich overhalen, maar al snel realiseerde ze zich dat het allemaal een nog grotere leugen was.

“Ik had nog meer last. Het voelde echt alsof ik voortdurend op plastic potjes zat. Het duwde voortdurend tegen m’n spieren, dat was enorm oncomfortabel. Na een jaar besloot ik ze er definitief uit te halen. Ik bekostigde dat volledig zelf, want ik had echt genoeg van die betaalde samenwerkingen!”

Bio van Pommeline ­Tillière