.
Pommeline Tilliere
vrijdag 26 juli 2024

Pommeline Tillière: “Ik liet me leiden door anderen” 

Ze dacht niet na 

We kennen Pommeline Tillière nog allemaal als verleidster uit ‘Temptation Island’. Maar sommige kennen haar misschien ook door ‘Chasing Beauty’, de docu reeks over mensen die het perfecte lichaam nastreefden.

“De productie belde me met de vraag of ik wat meer wilde vertellen over het verwijderen van mijn bilimplantaten. Na mijn verschijning in het realityprogramma Temptation Island in 2017 kreeg ik verschillende aanbiedingen voor cosmetische ingrepen in ruil voor het promoten ervan, en ik ging daar eerlijk gezegd nogal naïef op in. Het is gewoon heel verleidelijk, want die operaties zijn normaal heel duur en ik kreeg ze helemaal gratis”, bekent Pommeline in Flair.

Pommeline kan niet anders dan toegeven dan dat ze daar achteraf heel veel spijt van heeft gehad. Ze deed het tenslotte niet omdat ze het zelf wilde.

“Ik liet me toen ik jonger was leiden door reacties van anderen. Zo had één iemand negatieve commentaar op m’n neus en ik wilde daarna nooit meer in profiel op een foto staan. Ik onderging ook een bilvergroting met implantaten omdat een van de meisjes uit de koppels die deelnamen aan Temptation Island de gemene opmerking had gemaakt dat ik geen poep had. Terwijl ik voordien eigenlijk altijd tevreden was met mijn billen, maar toen werd ik daar onzeker over.”

Bio van Pommeline ­Tillière