.
Portland in Liefde Voor Muziek 2023
dinsdag 21 maart 2023

Portland: “De voorbije zeven jaar waren erg pijnlijk”

Er is ondertussen wat veranderd

Binnenkort, op 4 april start het nieuwe seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’. Daarin zal ook Portland te zien zijn. Dat zal nog in hun originele bezetting gebeuren, want ondertussen is er al heel wat veranderd.

Tijdens de opnames van het programma waren jente Pironet en Sarah Pepels nog een koppel. De chemie tussen de twee is ondertussen uitgedoofd en Sarah heeft de groep verlaten. De beelden die nu nog te zien zullen zijn tijdens de uitzendingen zullen ongetwijfeld heel wat extra emoties losmaken

Op Instagram maakten ze het nieuws bekend en lieten weten dat Sarah en Jente in goede verstandshouding uit elkaar gaan. Al lijkt het voor Sarah toch anders aan te voelen.

“De voorbije zeven jaar waren bij momenten erg pijnlijk. De interactie met Jente was vaak magisch, maar zeker niet altijd. Ik probeerde grenzen te stellen en bleef geloven dat we de situatie konden redden, maar het bleek hopeloos”, citeert Dag Allemaal.

Sarah was dan ook niet aanwezig op de persvoorstelling van de eerste aflevering van ‘Liefde Voor Muziek’. Jente was er wel, maar die verdween meteen na de visie om te gaan repeteren. Het was duidelijk dat hij liever geen interviews geeft op dit moment.

Bio van Portland

Meer Over:

Portland