.
Erik Van Looy
dinsdag 2 juli 2024

Primeur: Erik Van Looy terug in The Masked Singer!

Het gaat gebeuren!

We weten dit al enige tijd en nu mogen jullie het van ons ook weten: Erik Van Looy zal in het volgend seizoen van 'The Masked Singer' te zien zijn. Nadat Erik Van Looy twee jaar geleden als Radijsje in het programma te zien zal zijn, zal hij in het volgend seizoen - waarvan de opnames stilletjesaan op z'n eind lopen - gewoon als zichzelf te zien zijn.

Even terug naar twee jaar geleden. Of bijna drie jaar, want de afleveringen die begin 2022 op VTM te zien waren, werden al in de zomer van 2021 opgenomen. Erik Van Looy werd gevraagd voor 'The Masked Singer' en Niels Destadsbader zou als een soort tegenprestatie in het volgend seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld' opduiken. VTM-gezichten waren eerder niet in het programma van Erik Van Looy te zien.

En nu herhaalt de geschiedenis zich dus. Wij waren de afgelopen weken achter de schermen op zoek naar de naam van het VTM-gezicht dat volgend seizoen aan 'De Slimste Mens Ter Wereld' zou deelnemen. Dat deden we omdat we wisten dat Erik Van Looy opnieuw in 'The Masked Singer' zal opduiken. Het kon bijna niet anders dat dit weer een tegenprestatie was voor de aanwezigheid van een VTM-gezicht in 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Ondertussen is het duidelijk dat het over Aster Nzeyimana gaat.

De jury van 'The Masked Singer' zal er volgend seizoen anders uitzien. Vergeet de namen en gezichten van de vorige seizoenen, Karen Damen bevestigde in een interview met Showbizzsite.be dat zij niet in de jury zal zitten. U zal nog mensen met ervaring in de jury zien zitten en dan bedoelen we mensen de eerder ook al in een pak zaten, aangevuld met mensen die dat nog niet deden.Wie? Dat zal binnenkort duidelijk worden.

Bio van Erik Van Looy