.
Raf Jansen
dinsdag 21 juni 2022

Raf Jansen enthousiast: “het mooiste cadeau dat bestaat”

Hij kan het iedereen aanraden

Raf Jansen werd begin mei voor de allereerste keer papa van een zoon Josse. De 'Thuis'-acteur zijn leven stond meteen op z’n kop, maar kreeg er een prachtig geschenk voor in de plaats.

Als 'Thuis' een baby nodig heeft, kunnen ze nu meteen op één van hun acteurs dienst doen. Al ziet Raf dat nog niet meteen zitten. “Voorlopig zijn er geen plannen in die richting. Voor de nieuwe één-reeks ‘De Club’ heeft de producer wel eens voorzichtig gepolst, maar ik heb vriendelijk bedankt. Laat Josse maar in alle rust baby zijn”, zegt Raf in Story.

Ook de families van Raf en zijn partner zijn door het dolle heen. De ouders van Raf dachten zelfs dat hun twee zonen hen nooit kleinkinderen zouden schenken. “Onze pa zei altijd: ‘Ik kan niet geloven dat Raf geen kinderen maakt.’ Omdat hij ook zag hoe ik met kinderen omga op familiefeesten.”

Josse is een heel bijzonder naam die niet zo heel vaak voorkomt. Raf en zijn partner haalden de inspiratie bij de grootvader van zijn partner . “Ik wilde graag een soort Scandinavisch klinkende naam, dus werd het Josse.”

Raf kan alleen maar positief spreken over het vaderschap, ondanks dat het zijn leven ook zo heeft veranderd. “Ik vind het de max. Vader zijn is het mooiste cadeau dat er bestaat, ik kan het iedereen aanraden.”

Bio van Raf Jansen

Meer Over:

Raf Jansen