.
Raf Jansen in Thuis
dinsdag 21 november 2023

Raf Jansen: “Ik heb altijd weinig stress gekend”

Hij moet haar geruststellen

Vader worden, het is het mooiste wat het is als we acteur Raf Jansen mogen geloven. Maar het vaderschap heeft hem ook veranderd.

“Als ik beelden van kinderen in Palestina zie, komen die drie keer harder binnen dan vóór ik vader was. (pauzeert even) Toen ik nog in het onderwijs werkte en ik op de eerste schooldag al dat drama aan de schoolpoort zag, snapte ik dat niet. Nu wél. Zeker de eerste dagen van een nieuw schooljaar lijkt het me moeilijk om je kinderen aan iemand toe te vertrouwen. Maar onze Josse gaat naar de crèche en daar ben ik supergerust in”, zegt Raf in Primo.

Rafs vriendin Elke maakt zich dan net iets meer zorgen dan RAf. Gelukkig is hij er altijd om haar te kalmeren en gerust te stellen.

“Ik heb eigenlijk altijd heel weinig stress gekend. Misschien maak ik me wel té weinig zorgen. Ik ben bijzonder makkelijk in heel veel zaken. Voor mij is alles goed en ik schik me altijd. Ik wil mensen pleasen en soms vergeet ik mezelf daarin. Misschien moet ik wat meer op mijn strepen staan, want de roepers schoppen het altijd verder, toch?”

Bio van Raf Jansen

Meer Over:

Raf Jansen