.
Raf Jansen
donderdag 9 november 2023

Raf Jansen: “Ik raad het niemand aan”

Hij heeft niks te verbergen

Raf Jansen is een tijdje geleden voor de tweede keer papa geworden. Hij kreeg 2 kinderen op minder dan 2 jaar tijd en dat is toch behoorlijk pittig moet hij toegeven.

Ondertussen heeft hij ook opnamedagen voor ‘Thuis’ en is hij op tournee met het toneelstuk ‘Poupehan’. Je kan dus wel zeggen dat hij het erg druk heeft.

“Het lukt allemaal wel, maar het is allemaal iets sneller gebeurd dan gepland. We hadden gedacht dat Elke pas na de tournee van 'Poupehan' zou bevallen, maar het gebeurde er net middenin. In het voorjaar hadden we het stuk al gespeeld en nu zitten we in onze tweede reeks voorstellingen. Maar ik zeg het: ça va”, lacht Raf in Primo.

Als je naar ‘Poupehan’ gaat kijken, kan je rekenen op een gezellige en ontspannende avond. Het verhaal gaat over koppels die op weekend gaan en besluiten om een hele avond lang hun binnenkomende berichten luidop voor te lezen. Het is in elk geval een spel dat Raf niet zelf zou spelen.

“Ik raad het niemand aan. Niet dat ik iets te verbergen heb, maar ik vind dat gsm-berichten vooral privé moeten blijven. Maar het is een leuk stuk. Het is fijn om verstrooiing te kunnen bieden in deze tumultueuze tijden.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Raf Jansen

Meer Over:

Raf Jansen