.
Raf Jansen
donderdag 12 oktober 2023

Raf Jansen is papa geworden: “Ze staat er vaak alleen voor”

Hij doet zijn best

Nog niet zo heel lang geleden werd Raf Jansen voor de tweede keer papa. Het was zijn tweede zoon op anderhalf jaar tijd. Hij heeft veertig jaar van het leven kunnen genieten, maar nu vindt hij het prima om een huismus te zijn en te genieten van zijn twee prachtige kinderen.

Ook in ‘Thuis’ wordt Raf binnenkort vader. Zijn personage Dieter heeft Maité zwanger gemaakt na een dronken nacht. Maar zijn zoontje Jul, zal nooit zijn tv-zoon kunnen spelen.”

“Hij zal al te groot zijn. Het is bovendien nog afwachten of de baby uit de reeks ook daadwerkelijk ter wereld komt. Ik had het wel grappig gevonden om met Jul op de set van Thuis te staan. Maar qua timing komt het dus niet uit”, klinkt het in Story.

De timing waarin Raf voor de tweede keer vader werd, was niet helemaal ideaal. Hij zat net in een drukke periode waarin hij rondtrok samen met Ann Pira en Lucas Van den Eynde.

“Daardoor staat mijn vriendin Elke er vaak alleen voor. Maar dat wisten we op voorhand. Overdag ben ik wel vaak thuis omdat het wat kalmer is bij Thuis, en dan spring ik bij waar ik kan. En 's avonds, wanneer ik weg ben, slapen de kindjes.”

Bio van Raf Jansen, Ann Pira en Lucas Van den Eynde