.
Raf Jansen in Thuis
vrijdag 17 juni 2022

Raf Jansen: “Laat hem maar gewoon baby zijn”

Hij werd begin mei papa van een zoon

Juni is de maand van de seizoensfinales in soapland. Ook 'Thuis' kent binnenkort weer een bloedstollend einde waarvoor we met antwoorden moeten wachten tot in september. In de seizoensfinale van 'Thuis' van dit jaar speelt acteur Raf Jansen, alias Dieter, een belangrijke rol.

Dieter krijgt het steeds moeilijker om werk en privé gescheiden te houden en ook zijn vriendschap met collega-agent Tim staat serieus onder druk. “Tim heeft zich dan ook serieus in nesten gewerkt door Chris op de hoogte te houden van drugscontroles. De vraag is nu of Tim een mannetje is van Chris, of werkt als undercover-agent”, licht Raf een tipje van de sluier op in Story.

Het waren behoorlijk heftige scènes voor Raf om te spelen. Maar gelukkig kon hij ’s avonds altijd rustig thuiskomen bij zijn vrouw en pasgeboren zoon Josse. Al heeft Josse ook al kennis mogen maken met de set van 'Thuis'.

“We hebben hem onlangs eens meegenomen naar de studio en daar is hij van arm tot arm gegaan. Zeker de mama’s op de set waren door het dolle heen. Mijn tegenspeelster Ann Pira, die Nancy speelt heeft zich al spontaan aangeboden als babysit. Zij en Vanya Wellens hebben enorm meegeleefd met de zwangerschap. De dag dat Josse werd geboren, stonden er een paar emotionele scènes op de planning. Toen ze het nieuws van de geboorte vernamen, waren die scènes meteen top qua emoties. Ann zei me achteraf: ‘Alsof mijn eigen zoon een kind kreeg.’

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Raf Jansen

Meer Over:

Raf Jansen