.
Raf Jansen
dinsdag 14 juni 2022

Raf Jansen werd papa: “Die afspraak hebben we wel gemaakt”

Het gaat allemaal goed

'Thuis'-acteur Raf Jansen straalt. Ondanks de weinige slaap door de geboorte van zijn zoon Josse begin mei is de acteur gelukkiger dan ooit te voren. De kleine jongen zette het leven van zijn mama en papa volledig op zijn kop, maar Raf had het niet anders gewild.

“Vroeger bleef ik na een opnamedag voor 'Thuis' nog wel eens wat rondhangen op de set, of bleek ik graag pinten pakken na een voorstelling met ons toneelgezelschap. Maar nu wil ik zo snel mogelijk in mijn wagen springen om naar mijn gezin te gaan. Heel gek, hé”, lacht Raf in Story.

Het leven heeft voor Jansen een heel andere betekenis gekregen en het leven is zinvoller dan ooit voor de acteur.

“Ik heb plots ook zo’n groot verantwoordelijkheidsgevoel. Als ik met de auto rijd, denk ik: pas maar op, want je wil niet dat die kleine zonder vader moet opgroeien.”

Raf en zijn partner hebben veel geluk met een baby als Josse, want het is een heel erg makkelijke, rustige stille baby. “We kunnen hem overal mee naartoe nemen. Op voorhand hadden ze verwittigd dat je ’s nachts geen oog meer dichtdoet, maar dat valt allemaal nog goed mee. En als ik ’s morgens vroeg moet opstaan om te gaan draaien voor 'Thuis', dan staat mijn vriendin op. Die afspraak hebben we wel gemaakt.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Raf Jansen

Meer Over:

Raf Jansen