.
Rani De Coninck
maandag 27 mei 2024

Rani De Coninck: “Geen haar op mijn hoofd die daar aan denkt” 

Maar het was een fijne tijd 

Dit voorjaar hebben we volop kunnen genieten van een nieuw seizoen van ‘De Droomfabriek’. Dit werd niet langer gepresenteerd door Rani De Coninck en Sabine De Vos. Zij werden vervangen door Gloria Monserez.

“De droomfabriek was het eerste tv-programma dat ik mocht presenteren. Nooit gedacht dat me dat ooit zou lukken, laat staan live. Voor mij leek het wel een snoepwinkel waarin ik terechtkwam. Ik, die juist uit het ei kwam gekropen, mocht met mijn piepstem naast Bart Peeters en Sabine De Vos gaan staan? Dat was fantastisch. De sfeer en het team daar waren zo goed. Ik koester De droomfabriek tot het einde van mijn dagen, maar geen haar op mijn hoofd dat eraan denkt om dat nog eens te doen”, blikt Rani terug op een van de mooiste tijden uit haar leven.

Voor de presentatrice zou een terugkeer naar ‘De Droomfabriek’ vooral een grote stap achteruit betekenen. En dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.

“Ja, dat programma was de start van mijn carrière, maar tegelijkertijd wil ik niet in herhaling vallen. Ik wil mezelf liefst blijven heruitvinden. Ik doe niet graag iets wat ik dertig jaar geleden al heb gedaan.”