.
Rani De Coninck
zondag 19 mei 2024

Rani De Coninck: “Ik heb daar heel veel moeite mee”

Niemand is perfect

Haar deelname aan ‘Door De Bomen’ vond Rani De Coninck een unieke maar ook vreemde ervaring. Ze had drie dagen lang geen contact met niemand en dat ondanks er toch één cameravrouw in de buurt was.

“Iedereen was gebriefd dat ze geen contact met ons mochten hebben. Behoorlijk bevreemdend. Als we iets nodig hadden - zoals toiletpapier - konden we dat doorgeven via de microfoon, maar het bleef wel stil aan de overkant. Dat werd dan ook niet meteen gebracht, maar pas wanneer wij uit het huisje waren”, blikt ze terug in De Morgen.

Ook in het echte leven leeft Rani het liefst zonder een plan. En dat is exact hoe het er ook in het bos aan toe ging. Een pure luxe voor de radiopresentatrice.

“Mijn collega's kunnen dat bevestigen: ik heb zeer veel moeite met ergens op tijd te zijn. Ik leef enorm in het moment. Als ik thuis klaar sta om naar Vilvoorde te vertrekken en ik zie plots een eekhoorn in de tuin, dan vergeet ik echt alles om mij heen. Alleen de schoonheid van die eekhoorn telt dan. Mijn hoofd werkt eigenlijk als een soort flipperkast."

Bio van Rani De Coninck

Meer Over:

Rani De Coninck