.
Rani De Coninck
vrijdag 5 januari 2024

Rani De Coninck stelt jarige zoon voor

Ze is een fiere mama

30 jaar geleden was het een belangrijke periode voor Rani De Coninck. 30 jaar geleden werd zij voor de allereerste keer mama van een prachtige zoon Beau.

De presentatrice eert de mooie gebeurtenis met een leuke foto uit de oude doos, met daarbij een prachtige tekst.

“Exact 30 jaar geleden bracht m’n eigen droomfabriekje een eerste droom in vervulling. Nog in een waas van geluk (en een epidurale in m’n rug ) mocht ik mijn eerste wonderke fier delen met de wereld. Via een straalverbinding maakte mijn zoon zijn eerste tv-optreden tijdens de vrijdagse live-uitzending van De Droomfabriek op @vrt1be . Om te zien hoe kijkend Vlaanderen toen kennismaakte met dat boterzachte ventje, swipe naar rechts. Om te zien hoe hij uitgroeide tot een droom van een grote broer en een droom van een jongeman, swipe nog wat verder… Comme il est beau… vanbinnen en vanbuiten. Zo fier dat ik jouw mama mag zijn. Ik zie je zo graag… #awishcometrue #myboy #firstborn #droomfabriek”, lezen we op haar Instagram.

Het regent gelukswensen onder de post onder andere van radio-collega Raf Van Brussel, zanger Udo en presentatrice Evi Hanssen. Ook van ons een gelukkige verjaardag Beau!

Bio van Rani De Coninck

Meer Over:

Rani De Coninck