.
Kimberly Fransens
dinsdag 7 juni 2022

Regi Academy-finaliste Kimberly Fransens brengt ‘Anders’ uit

En dat is voor haar een héél persoonlijk nummer.

Haar muzikale kwaliteiten en killerlooks zijn een gedroomde combinatie, ééntje die de 29-jarige Kimberly Fransens uitspeelt in haar muziek en tijdens haar optredens. Vorig seizoen eindigde ze 3de in de Regi Academy (VTM2), wat voor haar nieuwste single ‘Anders’ meteen ook een mooie springplank is richting Vlaanderen.

Onthou de naam Kimberly Fransens, een ravissante artieste die weet van aanpakken. In coronatijden zat ze niet stil en bracht ze in eigen beheer muziek uit: ‘Beter’ en ‘We Komen Er Wel Uit’ werden enthousiast onthaald en opgepikt door heel wat radiostations in Vlaanderen en Nederland. Ze werd 3de in de finale van Regi Academy. Door haar enthousiaste aanpak en doorzettingsvermogen kwam ze in beeld bij CTM Music. Haar nieuwe single ‘Anders’ is het eerste resultaat van de samenwerking. Kimberly schreef mee aan het nummer, dat dichtbij haar hart ligt en gaat over een persoonlijke strijd en je anders voelen. “De song gaat over dagelijkse dilemma’s, onzekerheid en het resulterende gevoel: waarom ben ik anders? De luisteraar krijgt hierdoor inderdaad een kijkje in mijn gedachten. Maar juist die onzekerheden hebben we allemaal. We zijn dus niet zo anders. Laten we ietsje minder streng zijn voor onszelf en onthou: je bent niet alleen”, klinkt het enthousiast.

Kimberly Fransens is in muziekmiddens bekend om haar ongeëvenaarde vocals en sterke persoonlijkheid in al haar muziek, en op het podium. Met ‘Love You Better’ ft. Julian Jordan en ‘Forget to Remember’ ft. Yellow Claw, scoorde ze dikke hits bij labels als Powerhouse, 8Ball, Armada, Cloud9 e.v.a. Op haar eigen YouTube-kanaal covert Kimberly regelmatig de nieuwste tracks, die vaak ook gedeeld worden door de originele artiest. Met video’s die meer dan miljoen views bereiken zoals die van de covers van Lady Gaga (3,8 miljoen) en The Greatest Showman (1,2 miljoen), en met ruim 55.00 abonnees, is Fransens YouTube-kanaal zeker ééntje om in de gaten te houden. Ook als huisartiest van het Nederlandse Radio 538-progamma ‘Platenbazen’ gooit Kimberly hoge ogen. Hier laat ze vocaal vuurwerk zien en horen met het zingen van zo ongeveer alle genres, en weet ze zich op prachtige wijze alle liedjes eigen te maken. Het talent van Kimberly wordt nogmaals onderstreept met haar nieuwe, frisse Nederlandstalige popsong ‘Anders’.

Bio van Kimberly Fransens

Meer Over:

Kimberly Fransens