.
Regi
maandag 26 september 2022

Regi: “Alsof ik nog niet genoeg stress heb”

Dan kennen we de winnaar van Regi Academy

Een relatiebreuk is nooit leuk, zeker niet met iemand waarmee je 17 jaar samen was. Maar het overkwam Regi en Elke Van Elderen. De twee zijn ondertussen zo goed als officieel gescheiden en kunnen zich dus zonder problemen weer op vrijersvoeten begeven.

Hopelijk vinden ze allebei terug snel een goede partner in hun leven en komen ze ook met z’n 4’en net zo goed overeen als Regi en Elke ondanks de breuk nog steeds doen.

“Moest Elke nu iemand anders hebben, ik zou daar wel mee omkunnen op een volwassen manier. Ons hoofdstuk als koppel is afgesloten. Maar kijk, wie weet breken er na het Sportpaleis spannende tijden voor mij aan, als ik wat tijd heb om te daten”, lacht Regi in Dag Allemaal.

En dat concert in het Sportpaleis wordt in elk geval een specialleke. Want daar wordt de nieuwe winnaar of winnares van ‘Regi Academy’ gekozen.

“In het tweede deel gaan we live op VTM voor de ontknoping. Alsof ik die avond al niet genoeg stress heb. Maar voor de overblijvende finalisten wordt het ook extra spannend. Ze weten pas op het moment zelf of ze mijn nieuwe single live voor een vol Sportpaleis moeten zingen.”

Bio van Regi

Meer Over:

Regi