.
Regi
woensdag 17 mei 2023

Regi: “De cirkel is rond” 

Hij keert terug naar vroeger 

De zomer komt eraan, de zomersingles worden gelanceerd, en dat wil zeggen dat ook Regi Penxten niet kon achterblijven met een nieuwe single.

De single kreeg de titel ‘Horen, zien en zwijgen’ en is een samenwerking met de Nederlandse Maxine. Zij schreef eerder mee aan ‘Als ik mezelf verlies’ en ‘Ongewoon’.

“Voor mij is hiermee de cirkel rond. Het klinkt muzikaal weer zoals begin jaren 2000, maar vocaal is het helemaal van deze tijd. Niemand dat dat nu, dus ik doe het maar”, lacht Regi in Het Belang van Limburg.

Voor veel fans doet het nummer een beetje denken aan de periode van Milk. Inc. Regi mist die hele periode niet, maar de sound wou hij wel heel graag terugbrengen.

“Deze single was in februari klaar, ideaal met zicht op de shows in het Sportpaleis. De naam zegt het ook: ‘The Return’, terug naar die sound. Maar plots kwam Calvin Harris met een gelijkaardige single, dus hebben we de release vervroegd. Ik voelde al langer tijdens dj-sets dat mensen weer wat snellere beats willen en die tranceklanken ver vroeger.”

Bio van Regi

Meer Over:

Regi