.
Kristel en Regi
dinsdag 3 september 2024

Regi: “De fabriek is gesloten”

Het is gedaan

Nog dit jaar worden Regi Penxten en zijn vrouw Kristel opnieuw mama en papa. Voor haar is het een tweede kindje, voor Regi wordt het zijn derde kindje. Hoewel er eerst nog twijfel was of ze er nog voor zouden gaan, was het verlangen naar een kindje van hem samen te groot.

In Nina praat Kristel over haar zwangerschap en vertelt ze hoe het nu met haar gaat. Ze zit in haar tweede trimester en voelt zich geweldig.

“Alsof ik alles aankan. Maar de eerste drie maanden zijn zwaar geweest. Ik was niet echt ziek, wel misselijk en héél moe. Ik viel constant in slaap. Ik ben zelfs niet naar mijn grote idool Taylor Swift kunnen gaan door mijn vermoeidheid. Maar nu ben ik vooral aan het genieten. Ik ben heel graag zwanger. Ik weet nu al dat ik dit na de geboorte zo hard zal missen. Misschien wil ik er nog wel eentje, hierna”, lacht ze.

Voor Regi is het in elk geval de eerste keer dat hij hoort van zijn vrouw dat ze nog een kindje zou willen. Maar die kans is klein dat het ook ooit zover komt.

“De fabriek is gesloten. Ik ga me niet laten knippen, dat durf ik niet. Maar ik denk toch dat de kranen euh ... dichtgedraaid worden. Dat de debatten sluiten. Dat we gaan afronden. Hoe moet ik het nog zeggen?", klinkt het bij Regi.

Bio van Regi

Meer Over:

Regi