.
Regi Penxten
maandag 10 oktober 2022

Regi: “Die fout mag ik niet maken”

Hij wil bijna terug daten

Regi en Elke Van Elderen zijn ondertussen al een aantal jaren uit elkaar. De twee woonden nog een lange tijd samen, en een nieuwe partner was er bij beiden nog niet in het spel. Iets wat Regi ook niet wou, zolang ze niet officieel gescheiden waren.

“Maar ik heb daar ook geen tijd voor! Ik wil wel daten, maar het ontbreekt mij gewoon aan tijd. Ik had onlangs mijn eerste vrije dag en dan bellen ze me op om te zeggen dat er toch opnames zijn voor ‘Regi Academy’”, zucht Regi in Dag Allemaal.

Maar Regi heeft ook nieuws voor alle dames die toch interesse zouden hebben in de dj. “Als je met mij wenst te daten: ergens na 22 oktober, na mijn concert in het Sportpaleis.”

Maar Regi blijft er ook heel nuchter over en zal zich niet te snel in een nieuwe relatie storten. “Het zou denk ik niet verstandig zijn om na een vaste relatie van zeventien jaar te snel in een nieuwe relatie te stappen. Dan is het een rebound en die fout mag ik niet maken.”

Al hangt er ook natuurlijk veel af van wie je op je pad tegenkomt. “Stel dat ik seffens de ware tegen het lijf loop…Dit is allemaal nieuw voor mij, snap je? Het hangt van de persoon af.”

Bio van Regi

Meer Over:

Regi