.
Regi
zaterdag 6 november 2021

Regi kent zijn negatieve kantje: “ik weet dat ik soms te veeleisend kan zijn”

Hij brak het sportpaleis af

In het weekend van 30 oktober zette Regi het Sportpaleis op zijn kop. Niemand bleef stil zitten en Regi en zijn vrienden bouwden een feestje zoals er de laatste 2 jaar niet meer geweest zijn. Het was er duidelijk aan te zien dat mensen dit gemist hadden en dat hun energie nog eens kwijt wilden op een groots concert.

Zo’n groot concert voorbereiden vindt Regi ontzettend leuk, maar het geeft hem ook elke keer nooit geziene stress. “Op de dag van de show hang ik met haken en ogen aan mekaar, ben ik helemaal op. Toch moet ik ’s avonds mijn breedste smile bovenhalen om ‘Goedenavond Sportpaleis’ te roepen. Gelukkig helpt de adrenaline dan een handje”, lacht Regi in Gazet Van Antwerpen.

Regi wil dat zijn show tot in de puntjes in orde is en dat is niet alleen zijn verantwoordelijkheid, maar ook die van zijn gastartiesten zoals Jaap Reesema, Camille Dhont en Olivia. Penxten is veeleisend en dat beseft hij maar al te goed. “Soms zelfs een beetje te. Ik moet daarmee opletten, want ik heb het gevoel dat ik met de leeftijd alsmaar korter van stof word. Mensen zeggen me vaak dat ik hard kan zijn.”

Bio van Regi

Meer Over:

Regi

Bio van Jaap Reesema, Camille en Olivia