.
Regi
donderdag 15 september 2022

Regi moet hard zijn: “Ik ben daar geen held in”

Hij gaat op zoek naar nieuw talent

Vorig jaar zagen we op VTM 2 hoe Pauline Slangen de allereerste editie van ‘Regi Academy’ won. Ondertussen is het tweede seizoen in volle gang en kennen we op 22 oktober de winnaar of winnares. Maar er kan wel gezegd worden dat de lat met Pauline meteen hoog is gelegd.

“De kandidaten beseffen meer wat er van afhangt, wat er kan gebeuren als ze winnen. Daardoor zij ze nog gretiger. Dit jaar zijn we in Marbella gaan filmen omdat het hier vorige zomer zulk slecht weer was. Maar toen we daar aankwamen: gietende regen”, lacht Regi in Dag Allemaal.

En dat de ‘Regi Academy’ geen pretje is, dat merkten de kandidaten al heel snel. Wie niet door was, zat 2 uur later al terug op het vliegtuig richting België. En dat liet Regi niet onberoerd.

“Ik vind het verdriet dit jaar nog groter. Ik ben daar geen held in, je ziet die droom uiteenspatten en dat doet pijn. Maar ja, je kan ze niet allemaal houden. Je weet nooit of je de juiste beslissing neemt. Zo zou ik het toch leuk vinden moest er nog eens een jongen bij de Regi-familie komen.”

Bio van Regi

Meer Over:

Regi