.
Regi en Kristel
donderdag 25 mei 2023

Regi Penxten: “Ze heeft hier niet om gevraagd” 

Het hoort erbij 

Sinds enkele maanden is Regi Penxten terug gelukkig in de liefde en heeft hij zijn partner Kristel zelfs al ten huwelijk gevraagd. Maar Kristel gaat niet alleen met Regi trouwen, maar eigenlijk een klein stukje met Vlaanderen.

Kristel moet Regi immers delen met heel wat fans en liefhebbers, maar ook met de media die veel belangstelling hebben voor de populaire Limburgse dj.

“Het is toch wat raar voor haar, want ze heeft er niet om gevraagd. Maar ze heeft een drukke job en een goedgevuld sociaal leven, dus ik denk dat ze er nog niet zo heel veel last van heeft. Richting de trouw zal het waarschijnlijk wel wat erger worden”, zegt Reg in Het Belang Van Limburg.

Regi en Kristel zijn al volop de trouw aan het plannen en gelukkig komen ze goed overeen wat betreft het maken van keuzes rond de mooiste dag van hun leven.

“Maar zo’n trouw of een show in het Sportpaleis, het is evenveel werk. Daarom dat wed dit jaar ook nog niet gaan trouwen. Bij het plannen van zo’n feest komt toch altijd meer kijken dan je initieel denkt.”

Bio van Regi

Meer Over:

Regi