.
Regi
woensdag 2 november 2022

Regi - The Return op nieuwe datum in het Sportpaleis

En er komt een extra concert.

Stomverbaasd! Zo keek Team Regi naar het verloop van de ticketverkoop voor het ‘Regi – The Return’-concert van zaterdag 14 oktober 2023. Anderhalve week na zijn succesvolle ‘Zwaartekracht’ concert zijn er nauwelijks nog tickets te bekomen. Een tweede concert is de logica zelve, een artiest wil immers al zijn fans kunnen bereiken.

Ook de planningsafdeling van het Sportpaleis keek met grote ogen naar de ticketverkoop. Immers is er omwille van andere concerten en engagementen onvoldoende ruimte in de Sportpaleis agenda om aan het eerste aangekondigde concert een tweede te koppelen.
De overweldigende ticketverkoop voor Regi – The Return zorgt er nu voor dat het concert van zaterdag 14 oktober wordt verplaatst naar zaterdag 28 oktober én dat er een extra concert komt op vrijdag 27 oktober 2023.

Houders van een ticket voor 14 oktober worden persoonlijk gecontacteerd. De verkoop voor het extra concert van vrijdag 27 oktober is vanaf nu geopend. Voor het concert op zaterdag 28 oktober zijn de laatste tickets in verkoop. Team Regi heeft nu een jaar de tijd om opnieuw een top show te produceren.

Regi - The Return op vrijdag 27 oktober en zaterdag 28 oktober 2023 in het Sportpaleis. Tickets & info via sportpaleis.be.

Bio van Regi

Meer Over:

Regi