.
Regi
dinsdag 21 februari 2023

Regi verliefd: “De spanning is gewoon ontploft”

Ze kennen elkaar al veel langer

Regi is terug verliefd en iedereen mag het weten. Hij leerde zijn vriendin Kristel al zo’n zeventien jaar geleden kennen, maar door omstandigheden verloren ze elkaar uit het oog. Tot nu.

De dj is Kristel nooit vergeten en bleef altijd in zijn achterhoofd hangen. Maar Regi trouwde met Elke en kreeg twee kinderen. Ook Kristel trouwde en kreeg een kind bij haar man.

“Maar na de scheiding met Elke is ze vorige zomer ineens weer op mijn radar gekomen. Onze contacten verliepen steeds intenser en naar het einde van het jaar is de spanning tussen ons gewoon ontploft”, lacht Regi in Dag Allemaal.

Kristel was nochtans niet op zoek naar een nieuwe liefde, maar om Regi kon ze niet heen. Ze besloten om af te spreken als vrienden en bij te praten.

“Ik wist meteen dat het niet vriendschappelijk ging blijven. Onze klik was weer heel speciaal, helemaal zoals vroeger”, begint Kristel. “Kristel speelt hockey en was die vrijdagavond na een match rechtstreeks naar mij gekomen. Ze stond voor de deur in full hockey outfit, ongedoucht, niet geschminkt… ik vond haar supersexy.”

Bio van Regi

Meer Over:

Regi