.
News Image

Relatie Chris Van Tongelen kende moeilijke start

Heel wat vooroordelen rond Chris Van Tongelen.


Chris Van Tongelen is ondertussen een jaar samen met zijn nieuwe vriendin Annelies, maar de zanger van De Romeo’s en acteur uit Familie geeft toe dat hun relatie een moeilijke start kende. Vooral de familie van Annelies keurde hun relatie af…



Chris Van Tongelen is bijzonder gelukkig in zijn relatie met de 33-jarige Annelies. De twee hebben weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen. Toch was het leeftijdsverschil van 18 jaar niet het enige obstakel dat ze moesten overwinnen in hun relatie…



Chris Van Tongelen en Annelies leerden elkaar kennen na een concert van De Romeo’s. Ondanks het leeftijdsverschil was er al snel een klik. Toch duurde het enkele maanden voor ze dichter naar elkaar toegroeiden. Chris Van Tongelen: “Ik was niet op zoek naar een relatie. Maar na enkele maanden raakten we aan de praat en begonnen we berichtjes uit te wisselen. Na een paar etentjes voelde ik dat er meer speelde dan vriendschap. Langs beide kanten.”



Annelies geeft in Story toe dat het een tijdje geduurd heeft voor ze aan haar gevoelens durfde toegeven. Ze wilde Chris immers eerst echt goed leren kennen. Haar familie zag Chris echter niet graag komen. Niet alleen was er het grote leeftijdsverschil, maar bovendien vertoeft Chris in het showbizzwereldje. “Mama heeft wel even moeten wennen aan dat idee, maar uiteindelijk is het goedgekomen,” aldus Annelies. Maar toen moest nog iemand overtuigd worden…



Chris toonde begrip voor de situatie. “Ik ben een Romeo. We hebben onze naam niet mee. En het is toch een soort van rolletje dat je speelt.” Annelies merkte heel wat vooroordelen bij haar familie en vrienden. “Van ‘dikke nek’ tot ‘flierefluiter’,” verduidelijkt Annelies in Story. “Maar eens ze hem ontmoet hadden, moesten ze hun mening bijstellen. ‘Amai, Chris is een toffe. En zo vriendelijk’, kreeg ik dan te horen,” klinkt het trots bij Annelies.



“Vooral mijn broer was heel sceptisch. Maar hij is ook helemaal bijgedraaid,” aldus de 33-jarige Annelies. Chris Van Tongelen helpt dan ook graag een misverstand uit de wereld, want eigenlijk noemt Chris zichzelf “een saaie mens”. “Voor mijn werk zit ik altijd in het plezier en de ambiance, maar thuis heb ik niet meer nodig dan rust en mijn tuin,” aldus Chris Van Tongelen. “Chris is inderdaad saai hoor,” lacht Annelies.



Chris en Annelies zijn ondertussen twee handen op één buik. Ook de verstandhouding met Chris’ drie kinderen verloopt goed. Maar een kindje van hun tweetjes komt er niet. “Ik hoef inderdaad geen kinderen meer,” spreekt Chris Van Tongelen klare taal. “Dertien jaar geleden heb ik er trouwens een grote knoop in laten leggen,” aldus de papa van drie. Ook Annelies koestert geen kinderwens. “Ik sta op mijn vrijheid. En ik heb mijn slaap nodig”, aldus Annelies in Story. “Ik kan me niet voorstellen dat wij een kind zouden hebben. Dat past niet in ons leven. Nu staan en gaan we waar we willen,” voegt Annelies eraan toe.



Een kinderwens heeft Annelies niet, maar trouwen… Daar droomt ze wel nog van. Al heeft Chris Van Tongelen altijd gezegd: “ik trouw nooit”. Maar nu laat hij de deur op een kier: “Als we over tien jaar nog samen zijn en het is nog steeds haar grote droom, dan wil ik die stap wel zitten. Ook al ben ik dan al 61,” lacht de zanger van De Romeo’s in Story.