.
Riadh Bahri
vrijdag 7 juni 2024

Riadh Bahri heeft iets te vieren

Hij is dankbaar

6 juni was een heugelijke dag voor Riadh Bahri. Dit jaar was het 4 jaar geleden dat Riadh in het huwelijksbootje stapte.

Hij blikt terug op die dag met een mooie foto van hem en zijn partner die worden toegejuicht met een heleboel confetti. De nieuwslezer heeft ook enkele mooie woorden voorzien voor zijn partner.

“We zeiden 'ja' tegen elkaar. Voor een leven samen. Met ups en downs. Maar voor altijd. Een jaar later nog eens. Op een berg in Frankrijk”, schrijft hij bij de foto.

Daarnaast laat Riadh nog weten dat het huwelijk zeker geen ponykamp is geweest en dat het een dolle rit is geweest met hoogtepunten en dieptepunten. Maar hij is ook dankbaar, heel erg dankbaar.

“Ik blijf dankbaar voor de vele generaties queers voor mij die letterlijk gevochten, gestreden en betoogd hebben om dit recht te verkrijgen. Ik heb er met heel mijn hart en hoofd vol trots gebruik van gemaakt. Want zonder al die vele duizenden mensen hier en buiten onze grenzen was mijn leven, mijn huwelijk en zelfs mijn bestaan onmogelijk geweest. Nooit vergeten.”

Bio van Riadh Bahri

Meer Over:

Riadh Bahri