.
News Image

Ricky Martin zoekt songwriters voor WK 2014 lied

Ricky Martin zal, in samenwerking met Sony Corporation, het FIFA wereldbekerlied van 2014 opnemen. Maar... Zelf zal hij het liedje niet schrijven. Daarvoor is hij op zoek naar talentvolle songwriters die hem helpen zoeken naar hét ideale WK-lied. De winnaar mag tevens samen met Ricky en diens entourage afreizen naar Puerto Rico in Brazilië om mee te werken aan de eindversie van deze song.

De wedstrijd gaat op 2 december van start gaan en iedereen kan deelnemen. Waar je ook woont, wie je ook bent: Ricky vraagt je om mee te doen! De naam van deze competitie: Global Music Contest for 2014 FIFA World.

Het door Ricky zelf gekozen liedje wordt tot SuperSong gekroond, zal door hem midden 2014 uitgebracht worden, alsook verschijnen op het officiële FIFA wereldbeker album.

Lijkt het je wat om een samenwerking aan te gaan met de Livin' la vida loca-zanger en ben jij een echte songwriter, ga dan als de bliksem aan de slag! Alle verdere info kan gevonden worden op www.supersong.com en via @supersong op Twitter.

L.T.