.
News Image

Rihanna stal de show op Pukkelpop

En dat was niet in positieve zin.


Donderdag 18 augustus is in Kiewit bij Hasselt het festival Pukkelpop van start gegaan. Tickets voor die dag waren in voorverkoop volledig uitverkocht. Veel had ermee te maken dat de Amerikaanse sensatie Rihanna kwam.

Het optreden van de zangeres begon alvast met 50 minuten vertraging. Het publiek mocht niet fotograferen omdat ze blijkbaar wilde dat iedereen ten volle van haar muziek zou kunnen genieten, werd vooraf verteld.

Uiteraard zijn meningen nogal eens verdeeld, maar een grote meerderheid vond de show nu ook niet bepaald geweldig. Ze bracht een aantal zeer korte versies van haar wereldberoemde hits. Het publiek voelde zich grotendeels bekocht. Tijdens Rihanna's optreden was er zelfs boegeroep te horen. Een groot aantal mensen liepen zelfs boos weg.

Er werd ook beweerd dat alles playback was. Naar verluidt zou er een tape hebben meegelopen en zou ze zelf wel live hebben meegezongen hiermee. Terwijl ze stopte met zingen hoorden mensen de tape meelopen, vandaar ook deze verontwaardigde reacties.



Het ergste was dat er ook geen excuses kwamen voor haar laattijdige opkomst. In een reactie liet de organisatie van Pukkelpop weten dat ze geen idee hadden wat de reden was voor dit laattijdige optreden. Zelf vonden ze het uiteraard ook vervelend omdat ze daardoor zelf in de problemen kwamen met hun timing wat de avondplanning betrof.

De vraag doemde weer op of een zangeres als Rihanna wel thuishoort op dit soort festival. Aangezien het helemaal was uitverkocht en er zoveel volk op het terrein voor de Main Stage stond leek ze wel haar plaats te hebben, aldus woordvoerder Frederik Luyten van Pukkelpop.


Bio van Rihanna

Meer Over:

Rihanna