.
Rik Verheye
maandag 22 januari 2024

Rik Verheye: “Ik wist dat ik daarmee ging eindigen”

Het is als thuiskomen

Rik Verheye heeft het getroffen met zijn nieuwe vriendin Manon. Ze is net zoals hem van West-Vlaanderen en dat geeft toch een extra connectie.

“Dit kan heel gek klinken, maar ergens wist ik altijd al dat ik ooit met een West-Vlaamse zou eindigen. Dat komt ook een beetje door Matteo Simoni, mijn beste vriend. Hij is samen met zijn jeugdvriendin Loredana. Hij komt uit Hasselt en zij uit Houthalen. Hij zei altijd dat een relatie met iemand uit dezelfde provincie of dezelfde cultuur toch wel veel scheelt. Omdat je dan iets deelt. Ergens is dat thuiskomen”, zegt Rik in Het Laatste Nieuws.

Dat ze beiden van de zee komen, bindt het koppel wel een beetje. Maar ze delen niet alleen dezelfde taal, ze hebben ook nog eens dezelfde humor.

“Dat is niet iets waar je bewust naar op zoek gaat, maar het maakt de dingen wel makkelijker. Omdat je grapjes kan maken in je eigen dialect. Want, geloof me, West-Vlaamse humor verschilt wel degelijk van Antwerpse of pakweg Mechelse. En Manon is ook echt de grappigste vrouw die ik ooit ontmoette. We lachen vaak thuis.”

Bio van Rik Verheye

Meer Over:

Rik Verheye