.
Rik Verheye
donderdag 3 oktober 2024

Rik Verheye: “Soms zien we elkaar maanden niet”

Het is ook zo druk

Het avontuur van Rik Verheye en Pedro Elias in ‘Celebrity Klopjacht’ was maar van korte duur. De twee begonnen eraan zonder tactiek en dat kwam hen duur te staan. Nochtans hadden vrienden en familie er veel vertrouwen in.

“Ze weten dat we allebei goede fixers zijn. We slagen er altijd in om veel gedaan te krijgen. Anderzijds vonden de opnames van Celebrity Klopjacht op het einde van het tv-seizoen plaats, en Pedro en ik waren allebei moe gewerkt. Daardoor wilden we er vooral van genieten in plaats van gejaagd van het ene naar het andere punt te lopen”, zegt Rik in Flair.

Pedro en Rik zijn al heel lang goed bevriend met elkaar, en ondanks hun superdrukke agenda proberen de twee elkaar toch regelmatig te zien. Maar of dat altijd lukt…

“Het gebeurt dat we elkaar weken of zelfs maanden niet zien. Het was dan ook tof dat we deze periode konden vrijmaken voor elkaar. Jammer genoeg lagen we al snel uit het programma. Nadat we opgepakt werden, reden we terug naar zee en verbleven we nog een nacht in Oostende. We gingen lekker op restaurant en babbelden bij. Dat was geweldig.”

Bio van Rik Verheye en Pedro Elias