.
News Image

Rob de Nijs en Luc Steeno op Het Zingpaleis 2013

Het Zingpaleis, het grootste ambiancefeest van het jaar, viert op zaterdag 30 november 2013 z’n 5de verjaardag. Het wordt een bijzonder verjaardagsfeest, want gastheren De Romeo’s vieren die dag ook officieel hun 10de verjaardag.

Het Zingpaleis, het grootste ambiancefeest van het jaar, viert op zaterdag 30 november 2013 z’n 5de verjaardag. Het wordt een bijzonder verjaardagsfeest, want gastheren De Romeo’s vieren die dag ook officieel hun 10de verjaardag.

Zoals de traditie het wil, komen er ook heel wat leuke gastartiesten langs op Het Zingpaleis. Met de populaire zeventiger Rob de Nijs - die net nog een fantastisch jubileumconcert gaf in de Antwerpse Lotto Arena - en charmezanger Luc Steeno werden meteen twee grote blikvangers aangetrokken. Tickets en informatie over Het Zingpaleis zijn terug te vinden op www.hetzingpaleis.be Sinds hij met ‘Ritme Van De Regen’ vijftig jaar geleden doorbrak, is Rob de Nijs één van de meest gelauwerde en geliefde artiesten van de Lage Landen. Rob weet als geen ander hoe je het publiek moet bespelen. Wees dus maar zeker dat zijn doortocht op Het Zingpaleis één van de hoogtepunten van de avond zal worden. Rob kan muzikaal immers puren uit een indrukwekkend palmares waartoe ‘Jan Klaassen de Trompetter, ‘Malle Babbe’, ‘Zondag’, ‘Banger Hart’ en vele andere liedjes behoren. Naast Rob de Nijs komt ook charmezanger Luc Steeno afgezakt naar Het Zingpaleis. Al jaren is Luc één van de populairste Vlaamse artiesten, die met klassiekers zoals ‘Mooi Zijn Alle Vrouwen’ en ‘Hij Speelde Accordeon’ avond na avond het publiek platwalst. Luc kijkt alvast uit naar Het Zingpaleis: “Ik heb van mijn collega Willy Sommers gehoord dat Het Zingpaleis iets heel bijzonders is. Een gemengd publiek van diverse leeftijden dat mee komt zingen en uit de bol gaan. Dat is zeker en vast iets om naar uit te kijken,” aldus Luc Steeno. Naar goede gewoonte zijn De Romeo’s uiteraard ook nu weer de gastheren van Het Zingpaleis en deze 5de feestelijke editie belooft nog ambiancevoller te worden dan de voorgaande. “Het Zingpaleis is ons slotfeest van 2013 zeg maar en dit jaar vieren we 5 jaar Het Zingpaleis en 10 jaar De Romeo’s. Het is prettig om te zien hoe Het Zingpaleis de voorbije jaren is uitgegroeid tot hét ambiancefeest van het jaar. Samen vieren met en tussen onze fans en vrienden, dat is echt een geweldige ervaring,” zegt Chris Van Tongelen. Voor de 5de editie van Het Zingpaleis wordt het publiek ook opgeroepen om in het rood te komen. “We willen iets heel bijzonders doen en we willen dan ook alle mensen die naar Het Zingpaleis komen oproepen om in het rood te komen. Het maakt niet uit wat mensen dragen, als de rode kleur maar aanwezig is en ze mogen ook allemaal feestelijk uitgedost zijn,” zegt Davy Gilles. Tickets voor Het Zingpaleis – op zaterdag 30 november 2013 – in de Ethias Arena in Hasselt met gastheren De Romeo’s, en onder andere Rob de Nijs en Luc Steeno als gasten, zijn te koop via www.hetzingpaleis.be of op 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.).