.
Robbe uit Boer Zkt Vrouw
donderdag 7 maart 2024

Robbe uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Dat vertrek kwam op een slecht moment”

Hij had moeite om Zweden achter te laten

Voor het nieuwe seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’ trekt Dina Tersago dit jaar ook naar Zweden. Daar woont melkveeboer Robbe. Hij mocht kennismaken met dertien vrijgezellen die heel graag zijn hart wilden veroveren.

Voor de opnames moest Robbe ook even Zweden achter zich laten en naar België komen. En dat viel hem zwaarder dan verwacht.

“Het vertrek kwam op een héél slecht moment. We waren bezig met de tweede oogst hooi om het vee te voederen, vandaar. Eigenlijk had ik totaal geen tijd om naar België te vertrekken. Maar gepland is gepland, natuurlijk. En achteraf gezien had ik me niet zoveel zorgen moeten maken. De boerderij was in goede handen”, zegt Robbe in Tv Familie.

Robbe keek wel heel erg uit naar de ontmoeting met de verschillende vrijgezellen. Daar maakte hij zich gelukkig niet druk in.

“Ik had compleet geen zenuwen. Ik heb van in 't begin gezegd dat ik totaal geen verwachtingen heb, en zo kan je niet teleurgesteld worden, hé. Het verraste me trouwens dat mijn kandidaten wel erg zenuwachtig waren. Precies of er een wereldster voor hun neus stond!”

Bio van Dina Tersago