.
Robby Longo
dinsdag 13 september 2022

Robby Longo en vriendin verliezen ongeboren kindje

Zo jammer dit .

Kennen jullie Robby Longo nog? Een negental jaar geleden nam de zingende cowboy deel aan ‘The Voice Van Vlaanderen’ en verloor nipt de finale. Toch is hij altijd blijven zingen en dat met de steun van zijn verloofde Melissa.

Robby en Melissa zijn al eventjes verloofd, maar kijken nu volop uit naar een geschikte trouwzaal. Trouwen willen ze graag volgende zomer en dat met een gezellig feest erbij.

Maar een andere wens van Robby, die zal jammer genoeg nooit in vervulling gaan. Hoe graag Robby ook papa wilde worden, ze hebben hun droom opgegeven.

“Kinderen zullen er niet komen. Melissa is zwanger geweest, maar na drie maanden kreeg ze een miskraam. Op mijn 35ste verjaardag is het vruchtje gestorven. We hebben toen samen besloten: dat hoeft niet voor ons. Dit willen we nooit meer meemaken…”, vertelt de zanger moedig in Dag Allemaal.

Het is een harde situatie om te verwerken en ook wanneer je te horen krijgt dat je nooit kinderen op de wereld zal kunnen zetten is een harde diagnose om te krijgen. “Er was een helaas niet op te lossen medisch probleem.”

Bio van Robby Longo

Meer Over:

Robby Longo