.
Robby Longo
woensdag 21 september 2022

Robby Longo heeft de microbe te pakken

"Ik heb er veel van geleerd"

Vroeger was hij de zingende cowboy, maar nu kunnen we hem ook gerust de zingende truckchauffeur noemen: Robby Longo. Hij startte onlangs met een eigen transportbedrijf en maakt ook zijn comeback als zanger.

“Ik ben eigenlijk altijd blijven optreden. Behalve tijdens corona natuurlijk. Het kriebelde ook om nieuwe muziek op te nemen en de single is er nu. Het album zou dan volgende zomer klaar moeten zijn. Dan vier ik ‘Tien jaar Robby Longo’”, vertelt hij enthousiast in Dag Allemaal.

Hoewel het de laatste tijden erg moeilijk was voor alle artiesten in Vlaanderen heeft Robby geen enkele moment gedacht aan stoppen.

“Dat is een passie die nooit meer overgaat. Ik ben superblij dat m’n single goed gedraaid wordt. Daardoor word ik weer meer geboekt voor optredens.”

Robby werd tweede tijdens zijn deelname aan ‘The Voice Van Vlaanderen’ en hij verloor van Paulien. “Maar daar hoor je niet veel meer van. De wedstrijd was een belevenis en ik heb er veel van geleerd. Ik lag blijkbaar ook goed in de markt. Ik weet niet hoe dat komt, want ik was een van de oudste kandidaten.”

Bio van Robby Longo

Meer Over:

Robby Longo