.
Robert de la Haye in Familie
vrijdag 4 februari 2022

Robert de la Haye geschrokken; “dat is degoutant”

Hij stond met 2 slachtoffers op de set

De laatste tijd komt grensoverschrijdend gedrag steeds meer in de media. Eerst was er de zaak rond Bart De Pauw en nu zijn er enkele mannen in Nederland die onder vuur liggen nadat bekend raakte dat ze zich schuldig hadden gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. Acteur Robert de la Haye vindt het walgelijk wat er gebeurt is.

“Ik vind dat om in het mooi Duits te zeggen: ‘zum kotzen’. In ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’ stond ik op de set met twee actrices die bestookt werden door Bart De Pauw. Als je ziet welke shit die over zich heen gekregen hebben omdat ‘ze het zelf gezochten zouden hebben’….en dat mensen bovendien Bart De Pauw nog eens gingen verdedigen, ik krijg daar echt braakneigingen van”, bekent hij in Dag Allemaal.

In de reeks speelt Robert de Nederlandse baas Ben Korr. En die is op zijn zachtst gezegd bijzonder arrogant. “Maar welke Hollander is dat niet. Het is heerlijk om een klootzak te spelen. Een held kan je maar op één manier vertolken en dat is saai. Maar een slechterik kan je op honderdduizend manieren gestalte geven, dat is veel dankbaarder.”

Bio van Robert de la Haye

Meer Over:

Robert de la Haye