.
Roel Vanderstukken
zondag 1 maart 2020

Roel Vanderstukken: ‘Hoe meer geld, hoe meer zorgen’

Geld maakt niet gelukkig, aldus de Familie-acteur.


Roel Vanderstukken was als jonge snaak al eerder bezig met te “consuminderen” in plaats van te “consumeren”, onthult de Familie-acteur in Primo. “Ik had niet veel nodig. Ik zei tegen mijn moeder ook altijd dat ik perfect in een hut in een bos zou kunnen wonen.” Door alsmaar meer te willen, wordt iedereen steeds ongelukkiger, klinkt het bij Roel.

Volgens de acteur maakt geld dan ook niet per se gelukkig. “Je moet gewoon genoeg hebben om normaal te kunnen leven. Hoe meer geld, hoe meer zorgen,” klinkt het oprecht bij Roel Vanderstukken in Primo.

Roel Vanderstukken heeft momenteel alles wat hij wil en nodig heeft: een geweldige vrouw, twee schatten van kinderen, een topjob, centen genoeg… “En toch is het moeilijk om perfect gelukkig te zijn,” geeft de acteur toe. “Ik wil me daar niet aan overgeven,” klinkt het ernstig. “Hoewel ik met ouder worden alle steeds beter kan relativeren, maar ik me ook steeds meer zorgen over hoe het er in onze maatschappij aan toe gaat,” vertelt Roel Vanderstukken in het weekblad.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Roel Vanderstukken