.
Roel Vanderstukken in Familie
woensdag 21 september 2022

Roel Vanderstukken: “Hij wordt er vaak over aangesproken op straat”

Hij heeft er een gezin bij

Dankzij de komst van Samira en haar gezin heeft Benny Coppens in ‘Familie’ terug een belangrijke verhaallijn te pakken. Iets waar acteur Roel Vanderstukken erg blij mee is. Hij geeft al vele jaren gestalte aan het personage.

Met de komst van Samira en haar kinderen is er meer kleur te zien in de reeks en dat brengt natuurlijk in het verhaal de nodige obstakels met zich mee. Zoals de familie van Samira die tegen ongehuwd samenwonen is.

“Dat zorgt voor de nodige wrijvingen. Benny mocht niet mee naar een familiefeest en er zullen nog vervelende situaties opduiken. Hoe moeten ze bijvoorbeeld Kerstmis vieren”, vraagt Roel zich af in Tv Familie.

Ook de kinderen van Samira waren niet meteen een voorstander van de relatie tussen hun mama en Benny. Vooral de oudste zoon, Brahim (gespeeld door Amine Boujouh) verzette zich hevig.

“Hij had dan ook de moeilijkste rol, want hij moest de ambetanterik uithangen en het Benny lastig maken. Amine kan niet meer de straat op zonder dat hij daarover wordt aangesproken. Dan zeggen de mensen verwijtend: ‘Laat Benny nu eens gerust, dat is een goeie gast!”