.
Roel Vanderstukken in Familie - aflevering 6898
maandag 28 november 2022

Roel Vanderstukken: “Hopelijk kan ik ervan genieten”

De beleving is nog niet hetzelfde

De televisies in vele van onze huiskamers zullen de komende dagen overuren doen. Het WK in Qatar is volop aan de gang en iedereen is razend benieuwd hoe onze Rode Duivels het er vanaf zullen brengen.

Wie minder mee is met de hype dan anders is acteur Roel Vanderstukken. De beleving is ten huize Vanderstukken iets minder intens.

“Het is een beetje ver van ons bed voorlopig. En het idee dat onze gouden generatie het nu echt eens gaat doen, leeft toch minder dan anders. Maar goed, ik ben patriottisch genoeg om volop de Rode Duivels te steunen, hoor”, zegt hij in Dag Allemaal.

Roel kan het natuurlijk niet ontkennen dat zo’n WK ook een heel erg sociaal gebeuren is en dat het mensen dichter bij elkaar brengt.

“Ik hoop er toch van te genieten, en misschien wel met de Duivels die het ver schoppen. Wie weet, er is alleszins veel minder druk dan anders en aantal spelers heeft meer dan voldoende rust gehad de laatste maanden. Ze moeten ook maar een keer of zeven winnen om wereldkampioen te worden, hé”, lacht Roel.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Roel Vanderstukken

Meer Over:

Roel Vanderstukken