.
Roel Vanderstukken
woensdag 20 december 2023

Roel Vanderstukken: “Ik heb er met mijn klak naar gegooid”

Hij heeft daar nu spijt van

In ‘Familie’ is het personage Benny, gespeeld door Roel Vanderstukken nog altijd een graag geziene man. En dat zou wel eens gunstige effecten kunnen hebben voor Roel die nu sinds een tijdje ook een eigen restaurant heeft.

Maar behalve zijn eigen restaurant had Roel nog meer te vieren in 2023. Dit jaar was hij namelijk 15 jaar samen met zijn grote liefde An-Sophie.

Dat is een goede reden tot vieren natuurlijk en Roel moest serieus uit zijn pijp komen om met een origineel cadeau te komen. Al heeft hij daar niet lang over moeten nadenken.

Roel en An-Sophie zijn ook dertien jaar getrouwd en nooit op huwelijksreis geweest. Op het moment van het huwelijk waren ze zwanger van hun eerste kindje en zaten ze in het midden van de verbouwingen, weet Dag Allemaal.

Tijd om daar dus binnenkort verandering in te brengen. “Kunnen we ineens onze huwelijksgeloften hernieuwen. Want om eerlijk te zijn: ik heb daar destijds met mijn klak naar gegooid. Ik was daar totaal niet mee bezig, en die dag was ik me helemaal niet bewust van wat er van mij verwacht werd. En dus heb ik er amper tijd in gestoken, en daar voel ik me meer en meer schuldig over.”

Bio van Roel Vanderstukken