Roel Vanderstukken: “Ik heb er niet altijd tijd voor”
We hebben veel bewondering voor Roel Vanderstukken. Hij combineert het acteren in ‘Familie’ met het runnen van een restaurant. Een moordende combinatie volgens velen en dat kan Roel alleen maar beamen.
“Het is pittig. Maar er is één voordeel: Frans & Yvonne is slechts zeven minuten rijden van de studio's in Lint. Bovendien ligt het ook op de route wanneer ik na een draaidag weer terug naar het Vlaams-Brabantse Glabbeek rij. Als ik 's avonds niet op de planken sta, draai ik hier nog twee of drie uur mee in de service. Dan begroet ik gasten en help ik gerechten serveren”, zegt Roel in Primo.
In de keuken staan koken, dat zal je Roel niet snel zien doen. Hij betreedt alleen de keuken als er gebrainstormd moet worden over nieuwe gerechten.
“Zoals nu met de Spaanse versie van asperges à la flamande, of als we de wijnkaart op punt zetten. Of ik een hobbykok ben? Ik geniet ervan om in de potten te roeren, maar ik heb er niet altijd de tijd voor.”